IP Telefonie

IP Telefonie (VOIP)

Voice over IP, simpel weg bellen via internet, is een ontwikkeling die zich op dit moment bij steeds meer ondernemers voordoet. De grootste reden is de kostenbesparing die u heeft ten aanzien van het bellen via bijvoorbeeld ISDN. Tevens heeft KPN aangekondigd te zullen stoppen met de ondersteuning voor ISDN. Hierdoor zijn steeds meer ondernemers gaan vragen naar de mogelijkheden van Voip.

Doordat de vraag naar Voip steeds groter is geworden is Danego zich steeds meer gaan verdiepen in de mogelijkheden hiervan. Door de ontwikkelingen van de hardware leveranciers nauwlettend te volgen kunnen wij u Voip aanbieden die het beste bij uw wensen aansluit. 

Danego kan uw bedrijf voorzien van de benodigdheden dit gaat om diverse hardware zoals de telefooncentrale, de telefoontoestellen, alles tot aan de laatste kabel. Verder biedt de software die wij gebruiken u diverse mogelijkheden waardoor Voip voor u zo optimaal mogelijk gemaakt kan worden. Tevens is het niet noodzakelijk dat u een telefooncentrale aanschaft u kunt ook gebruik maken van onze hosted telefooncentrale. U huurt dan een telefooncentrale binnen Danego.

Graag voorzien wij u vrijblijvend van advies welke mogelijkheden Voip u kan bieden.

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
support@danego.nl
 www.danego.nl