Klanten vertellen

KLANTEN VERTELLEN #1

** Onderstaand bericht werd intern verstuurd binnen de organisatie van een klant van ons. Zij hebben ons gevraagd om dit verhaal anoniem te delen**

Collega’s,

Even een positief geluid.

Afgelopen nacht, lang bezig geweest. Totdat ik rond 2 uur een glas drinken omstootte . . op mn laptop . . in no time was alle wijn erin en niets meer te zien, zo’n toetsenbord loopt goed door kan ik je vertellen. Ja ja, ter afsluiting van de dag mocht ik een glaasje. Letterlijk niets meer te zien want ook in no time ging ’t beeldscherm uit.

Laptop op z’n kant, glas eronder en klaar is Kees, dacht ik, hoopte ik. Niet dus.

Ook vanmorgen vroeg, ’t ding deed niets meer. Ik in alle staten, “ik sla álles toch goed op!?! M’n mail (historie)!?! Helluup!!”

Om 12 uur had ik afgesproken bij Danego, mijn reserve laptop mee. Die ik nog steeds niet zo had geconfigureerd zodat ik naadloos door had gekund. . .

Voor Danego een fluitje van een cent. Alles inderdaad goed opgeslagen en ook met de mail was niets mis mee. Een uur later ging ik de deur uit, niets aan de hand meer, ik enorm opgelucht!!

Ieder zijn vak, ik weet het, maar wat geweldig wat zij kunnen. In zo’n korte tijd, in alle rust. Top!

De, nu oude, laptop? Die is in een minuut afgeschreven. De harde schijf eruit, staat alleen op wat ook al in de cloud staat, dus hoef niets te resetten. De wijn was nog deels zichtbaar en te ruiken en de accu stond bol. Daar was Danego overigens voorzichtig mee, kan blijkbaar exploderen. Laptop kon in de container. Er komt een nieuwe reserve, die wél meteen goed wordt ingericht.

De moraal van het verhaal, pas op met drank deze dagen! En anders, hou het telefoonnummer van Danego bij de hand, ze zitten in Uden.

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
contact@danego.nl
 www.danego.nl

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
contact@danego.nl
 www.danego.nl

Klanten vertellen #2

Coming soon…