Prijswijzigingen Microsoft 365 per 1 maart 2022

Zoals momenteel overal wordt aangekondigd gaat er een prijswijziging volgen op de huidige Microsoft 365 en Office 365 abonnementen. De prijswijziging gaat in per 1 maart 2022. Deze geldt dan meteen voor alle nieuwe contracten aangevraagd vanaf deze datum, bestaande abonnementen mogen nog tot 30 juni 2022 tegen huidig tarief  worden aangehouden.

Dit betekend dat vóór 30 juni een beslissing nemen wenselijk is voor de huidige abonnementen.

Want niet alleen de tarieven worden aangepast maar ook de spelregels omtrent sommige abonnementen. Hieronder zetten wij alle wijzigingen netjes voor je op een rij.

Nieuwe tarieven

Naast de prijswijzigingen die plaats vinden veranderd ook de keuze in de duur van een contract. Afhankelijk van welk contract er wordt gekozen is de prijs ook anders.

Microsoft heeft besloten dat iedereen een keuze heeft om te kiezen voor 1 jaar (DNG-12), 3 jaar (DNG-36 voor beperkt aantal producten beschikbaar) of maandelijks (DNG-flex). 

Sommige losse producten, zoals een Exchange plan 1, kunnen niet meer maandelijks worden afgenomen en zijn alleen nog maar vast te leggen voor minimaal 1 jaar. Onderstaande tabel geeft de verschillende contracten en prijzen weer.

Microsoft komt nog met een definitieve prijsstelling voor elk product, echter wij hebben alvast de meest gekozen producten hieronder vermeld, staat je product er niet bij neem dan even met ons contact op, mogelijk is de prijs nu nog niet bekend.

 

Vragen en antwoorden

Eerder genoemde wijzigingen roepen zeker de nodig vragen op, ook bij ons als partner. Wij hebben daarom alvast een aantal zaken goed uitgezocht voor iedereen.

Staat je vraag er niet bij bel/mail ons dan gerust.