Onze diensten

ICT-oplossingen

Bedrijven groeien en willen blijven groeien. Een meegroeiende ICT-omgeving is hierbij van essentieel belang. Wij helpen u graag met een compleet pakket ICT-oplossingen.

VoIP Telefonie

Voice over IP is een ontwikkeling die we steeds vaker terugzien bij bedrijven. De grootste reden? Kostenbesparing. Ontdek de mogelijkheden.

Cloud oplossingen

Niet altijd op dezelfde plaats aan het werk, maar wel altijd toegang willen hebben tot uw werkomgeving en uw bestanden? Ontdek de mogelijkheden met Microsoft 365 of de Danego Remote werkplekken.

Hosting

Het belang van een goede hostingpartij is vrij groot. Zonder hosting kan een website niet runnen op een server. En er komt veel technische kennis bijkijken om bijvoorbeeld uw DNS records in te stellen. Wij helpen u graag verder.

Beveiliging & Back-up

Anno 2021 is beveiliging niet meer weg te denken uit de ICT strategie voor ieder bedrijf, hoe klein of hoe groot je ook bent. Slechte beveiliging kan bijvoorbeeld leiden tot een datalek met alle gevolgen van dien. Een ‘one size fits all – oplossing’ bestaat helaas niet. Maar we kijken samen met je naar welke beveiligingsmaatregelen in jouw situatie nodig zijn.

ICT Support

“Service zit in ons systeem”. Iedere dag zitten wij klaar om u te helpen met ICT gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u ontzorgen van A tot Z.