VoIP Telefonie

VoIP Telefonie

Voice over IP, afkorting VoIP, simpel weg bellen via internet, is een dienst die niet weg te denken is binnen je bedrijf. Nog steeds is telefonie een belangrijk communicatiemiddel. Of het bellen nu via Teams, je mobiel of je vaste toestel op het bureau gebeurd alles is te combineren en in te regelen. 

Wij werken met Opensource technieken waardoor we flexibel kunnen zijn in de inrichting en eigenlijk is alles te maken; thuiswerkplekken gekoppeld aan je centrale, bandjes met sluitingstijden of keuzemenu’s welke wensen er ook zijn vraag het ons gewoon!

We bieden een hosted centrale aan, waardoor je alleen nog maar per toestel (2,50 euro) maandelijks dient te betalen of de mogelijkheid tot een eigen centrale op locatie wat een eenmalige aanschaf is. Indien er eigen hardware aanwezig is kijken we eerst of we deze kunnen inzetten.

Heb je al een sip telefoon? Geen enkel probleem wij kunnen bijna alle merken weer hergebruiken in een nieuwe omgeving. 

Het koppelen van je outlook contactpersonen is ook een mogelijkheid met je vaste telefoon op kantoor, zeker handig bij een groot klantenbestand, zo wordt het nummer netjes gekoppeld met de naam van het bedrijf wat belt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we dit voor jou kunnen regelen.

 

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
contact@danego.nl
 www.danego.nl