Over ons

Over ons

We zijn een team van ICT-duizendpoten, die allemaal niet bang zijn voor een uitdaging. We hebben kennis en ervaring op uiteenlopende gebieden binnen de ICT. Iedereen binnen Danego heeft zijn eigen kwaliteiten en interesses en daar maken we optimaal gebruik van. 

Eén ding hebben we allemaal gemeen, we zijn nieuwsgierig! We willen altijd alles weten en zoeken net zolang door, totdat we een passende oplossing hebben gevonden of een heldere verklaring. Op ons gezellige kantoor in Uden is iedereen welkom en staat de koffie klaar. Ook een rondje flipperen is mogelijk of ouderwets pac-man spelen op de Arcadekast.

Als team staan we voor elke klant klaar, wat de vragen ook zijn. We stropen onze mouwen op en gaan aan de slag, want Service zit in ons Systeem! 

Hier zijn wij goed in

Vertellen waar je goed in bent, gaat eigenlijk tegen onze natuur in. We doen “gewoon” ons werk, elke dag weer.

We zijn nuchter en proberen duidelijke taal te spreken met onze klanten. We zijn recht door zee en eerlijk. Uiteindelijk is “nee” namelijk soms ook een antwoord. We proberen je zo goed mogelijk de zaken uit te leggen en gaan niet weg voordat alles duidelijk is. Daarbij luisteren we naar onze klanten. Hierdoor kunnen we beter inspelen op wensen en behoeften en zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Uitleg geven80%
Inzet voor onze klanten100%
Luisteren85%
Heldere oplossingen bedenken90%

ICT-oplossingen

De ontwikkelingen binnen de ICT gaan razendsnel en vraagt continue om in te spelen op veranderingen. Afgelopen jaar hebben we gemerkt hoeveel vraagstukken het thuiswerken heeft opgeleverd, hoe zit het met veiligheid? Hoe beheer je een kantooromgeving juist buiten kantoor? Hoe kan iedereen prettig werken? Dit zijn vragen die wij helpen beantwoorden.

Cloud

Flexibele werkplaatsen, altijd en overal ter beschikking hebben tot je werkomgeving. Dat is de toekomst van de ICT. Daarom bieden we de mogelijkheid om met uw bedrijf volledig online te kunnen werken. Dit kan middels onze remote werkplekken en met Microsoft365. We creëren werkplekken daar en hoe jij ze wilt hebben

VoIP telefonie

In de VoIP telefonie verdiepen we onszelf in de structuur van de omgeving; waar komt de telefoon als eerste binnen? Zijn er specifieke openingstijden? Kunnen bellers een boodschap voor je achterlaten? Hoe kun je zien dat collega’s die thuiswerken in gesprek zijn? Dit is telefonie anno 2022.

 

Microsoft 365

Samen tegelijkertijd in dezelfde bestanden werken en opslaan. Vergaderen met collega’s zonder aan dezelfde tafel te zitten. Overal en altijd bij je mail en je bestanden kunnen. Dit is slechts een kleine greep van de mogelijkheden die Microsoft 365 je biedt. De licenties zijn per gebruiker af te stemmen. Zodat je iedere maand van het jaar datgene hebt wat nodig is en nooit betaald voor iets wat je niet gebruikt.

Hosting & Domeinnamen

Een domein en website dragen bij om online zichtbaar te zijn. Wij zien momenteel dat veel mensen kiezen voor de goedkoopste aanbieder, echter de service om dan vervolgens aanvullende zaken te ondersteunen blijft dan achter. Wij helpen daar waar nodig is, SSL certificaten, DKIM en DMARC records wij helpen je er wel doorheen.

Support

ICT is niet meer weg te denken binnen je bedrijf. Toch kan dit soms problemen geven waardoor oponthoud en irritatie ontstaat. Dit moet meteen en goed worden opgelost. Dan wil je als klant geen wachttijden, geen keuzemenu via de telefoon maar gewoon direct contact met een medewerker. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij onze klanten kennen en jij niet het gevoel krijgt een nummer te zijn. 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop!