Cloud-oplossingen

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
support@danego.nl
 www.danego.nl

Danego Remote Werkplekken

Wij bieden de mogelijkheid om met uw bedrijf volledig online te kunnen werken. Wij hebben de mogelijkheid om in Microsoft Azure een op maat gemaakte werkplek te creëren voor uw bedrijf of op één van onze eigen servers.  De keuze is vooral afhankelijk wat de vereisten zijn van de werkplek, welke software pakketten moeten er op draaien? Hebben deze nog aanvullende zaken nodig? zoals bijvoorbeeld SQL databases. Of is het een standaard plek met Windows en vooral het Office pakket?

Voor elke medewerker kan een account worden aangemaakt met een eigen login en wachtwoord en email via Microsoft 365. U bepaald de rechten structuur binnen uw bedrijf en wij zorgen dat deze correct wordt uitgevoerd, hiervoor zullen wij u dan ook te zijner tijd raadplegen.

Bent u al bekend met de Windows 365 cloud PC? Dit is één van de nieuwste ontwikkelingen die wij momenteel al in gebruik hebben bij onze klanten als nieuwe virtuele werkplek.

Microsoft 365

Microsoft biedt momenteel een scala aan clouddiensten aan, die mogelijk kunnen aansluiten bij je wensen en/of je manier van werken. Wij zijn Microsoft Partner op het gebied van clouddiensten. We kunnen je adviseren welke module aansluit bij jouw wensen en ondersteunen deze producten als er technische vragen zijn.

We koppelen met Azure of gebruiken alleen een mailbox, omdat alles modulair is opgebouwd kun je heel goed kijken welke licentie je nodig hebt om op die manier de meest efficiënte manier van werken te kunnen realiseren voor iedereen.

We leveren en supporten niet alleen de producten, we komen ook trainingen geven aan de medewerkers, denk aan een uitleg over SharePoint of hoe gebruik je nu Teams? We komen langs en leggen zaken uit, geven een demonstratie of we gaan samen aan de slag.

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
contact@danego.nl
 www.danego.nl