Cloud-oplossingen

Microsoft 365

Microsoft biedt momenteel een scala aan clouddiensten aan, die mogelijk kunnen aansluiten bij je wensen en/of je manier van werken. Wij zijn Microsoft Partner op het gebied van clouddiensten. We kunnen je adviseren welke module aansluit bij jouw wensen en ondersteunen deze producten als er technische vragen zijn. Momenteel is de bekendste clouddienst de maildienst van Microsoft Office 365, waarbij een gebruiker een mailbox met 50GB aan opslag ontvangt.

Echter in het afgelopen jaar is door COVID-19 de applicatie TEAMS heel veel gebruikt vanuit de Microsoft diensten en ook hiervoor kun je ons inschakelen!

Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van Microsoft Office 365 en graag lichten wij de mogelijkheden verder toe.

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
contact@danego.nl
 www.danego.nl

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
support@danego.nl
 www.danego.nl

Danego Remote Werkplekken

Niet altijd op dezelfde plaats aan het werk, maar wel altijd toegang willen hebben tot jouw werkomgeving en je bestanden? Danego biedt jou en je werknemers de mogelijkheid om met je bedrijf volledig online te kunnen werken. Wij creëren voor je bedrijf op één van onze servers in het datacentrum in Amsterdam een op maat gemaakte werkplek. Hier kunnen je medewerkers op inloggen en kunnen zij altijd en overal werken.  

Wij bieden je in het standaardpakket van de Danego Remote Werkplek de juiste Windows licenties en het Microsoft Office pakket. Indien je gebruik maakt van andere software, zoals bijvoorbeeld een boekhoudpakket is het in overleg ook mogelijk om deze te installeren.

Samen met jou bespreken wij de rechtenstructuur. Dit houdt in dat we kunnen aanpassen welke medewerker waar bij kan. Hierdoor is gevoelige informatie beveiligd zonder dat dit de werknemers belemmerd in zijn of haar werkzaamheden.