Cloud-oplossingen

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
support@danego.nl
 www.danego.nl

Microsoft 365 cloud PC

De Microsoft 365 cloud PC zorgt voor een andere kijk op de huidige “standaard” werkplek. Deze manier van werken opent nieuwe deuren met betrekking tot investeringen in fysieke werkplekken met nieuwe computers/laptops. Een webbrowser is het enige wat je nodig hebt om je werkplek te openen.

Bij Danego BV bieden wij deze gepersonaliseerde cloud pc’s aan. Dit houdt kort gezegd in dat je geen vaste pc meer nodig hebt. Jouw pc staat in de cloud en is vanaf elke webbrowser of een remote desktop applicatie te openen. Dat kan op een PC, laptop, Linux-systeem, Mac, iOS of Android-apparaat (tablet formaat), als er maar een internetverbinding aanwezig is.

Is die ene mail nog net niet af geen probleem. Je logt op iedere andere plek weer in en gaat gewoon weer verder waar je gebleven was.

Net zoals u een nieuwe PC geheel naar wens aanschaft is dit ook mogelijk met onze cloud pc. Deze zijn door ons eenvoudig in te stellen en in te schalen naar wens van de klant. Blijkt de eerste set up toch niet naar wens te zijn passen we deze gemakkelijk aan. Ook aan de veiligheid is gedacht omdat het voor bedrijven lastig is om alle apparaten waarop gewerkt wordt thuis en op kantoor te beveiligen, positioneert Microsoft Windows 365 zich als een betrouwbaar alternatief. Met de Cloud PC kan je je bestanden en applicaties veilig in elke omgeving gebruiken zonder gebonden te zijn aan een specifiek apparaat.

Qua beheer is de beveiliging van de Microsoft cloud PC vergelijkbaar met die van een traditionele computer. Met de twee stap verificatie, vergelijkbaar met het inloggen op je bank middels je mobiele telefoon, kunnen we ervoor zorgen dat fraudeurs jouw cloud PC niet kunnen binnendringen. Je kunt zelfs zien op welk apparaat je via welke verbinding wilt inloggen. Windows 365 is dus in staat om een verdwaalde verbinding van vreemde afkomst te blokkeren zodat niemand anders jouw systeem binnenkomt.

De Microsoft cloud pc combineert de kracht en flexibiliteit van de cloud met de veelzijdigheid en eenvoud van een pc. Dit biedt een verscheidenheid aan scenario’s voor de nieuwe manier van werken.

Danego Remote Werkplekken

Wij bieden de mogelijkheid om met uw bedrijf volledig online te kunnen werken. Wij hebben de mogelijkheid om in Microsoft Azure een op maat gemaakte werkplek te creëren voor uw bedrijf of op één van onze eigen servers.  De keuze is vooral afhankelijk wat de vereisten zijn van de werkplek, welke software pakketten moeten er op draaien? Hebben deze nog aanvullende zaken nodig? zoals bijvoorbeeld SQL databases. Of is het een standaard plek met Windows en vooral het Office pakket?

Voor elke medewerker kan een account worden aangemaakt met een eigen login en wachtwoord en email via Microsoft 365. U bepaald de rechten structuur binnen uw bedrijf en wij zorgen dat deze correct wordt uitgevoerd, hiervoor zullen wij u dan ook te zijner tijd raadplegen.

 

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
contact@danego.nl
 www.danego.nl