Cloud-oplossingen

Microsoft 365

Microsoft biedt momenteel een scala aan clouddiensten die mogelijk kunnen aansluiten bij je wensen en/of je manier van werken. Wij zijn Microsoft Partner op het gebied van clouddiensten. Wij kunnen je adviseren welke module aansluit bij die wensen en ondersteunen deze producten indien er technische vragen zijn. Momenteel de bekendste clouddienst is de maildienst van Microsoft Office 365, waarbij een gebruiker een mailbox met 50GB aan opslag ontvangt.

Echter in het afgelopen jaar is door COVID-19 de applicatie TEAMS heel veel gebruikt vanuit de Microsoft diensten en ook hiervoor kun je ons inschakelen!

Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van Microsoft Office 365 en graag lichten wij de mogelijkheden verder toe.

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
support@danego.nl
 www.danego.nl

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
support@danego.nl
 www.danego.nl

Danego Remote Werkplekken

Niet altijd op dezelfde plaats aan het werk maar wel altijd toegang willen hebben tot uw werkomgeving en uw bestanden? Danego bied u en uw werknemers de mogelijkheid om met uw bedrijf volledig online te kunnen werken. Wij creëren voor uw bedrijf op één van onze servers in het data centrum in Amsterdam een op maat gemaakte werkplek. Hier kunnen uw medewerkers op inloggen en kunnen zij altijd en overal werken.  

Wij bieden u in het standaard pakket van de Danego Remote Werkplek de juiste Windows licenties en het Microsoft Office pakket. Indien u gebruik maakt van andere software zoals bijvoorbeeld een boekhoudpakket is het in overleg ook mogelijk om deze te installeren.

Samen met u bespreken wij de rechten structuur. Dit houdt in dat we kunnen aanpassen welke medewerker waar bij kan. Hierdoor is gevoelige informatie beveiligd zonder dat dit de werknemers belemmerd in zijn of haar werkzaamheden.