Beveiliging & Back-up

Beveiliging

Anno 2021 is beveiliging niet meer weg te denken uit de ICT strategie voor ieder bedrijf, hoe klein of hoe groot je ook bent. Slechte beveiliging kan bijvoorbeeld leiden tot een datalek met alle gevolgen van dien. Een ‘one size fits all – oplossing’ bestaat helaas niet. Maar we kijken samen met je naar welke beveiligingsmaatregelen in jouw situatie nodig zijn. We kijken naar technische maatregelen en naar organisatorische maatregelen.

Wij zijn al vele jaren partner van ESET, momenteel hebben we meer dan 600 systemen die we voorzien van de ESET beveiligingssoftware en de managementtool zodat wij maar ook jij de systemen kunnen monitoren.

Naast de standaard systeembeveiliging van ESET gebruiken we ook de ESET secure authenticatie applicatie voor meervoudige verificatie. We lichten graag alle opties toe.

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
contact@danego.nl
 www.danego.nl

Neem contact op

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

0413 – 782 782
support@danego.nl
 www.danego.nl

Back-up

We vinden het allemaal belangrijk om een back-up te hebben… op het moment dat we deze nodig hebben!

Een back-up strategie is net zo belangrijk als de beveiliging; waar staan de gegevens en wat kunnen we doen om data veilig te stellen. Mogelijkheden zijn er genoeg, maar welke oplossing het beste past is afhankelijk van de te bepalen strategie; hoe ver willen we data terug kunnen zien? Welke tijdsintervallen mogen er zijn? We kijken ook naar de locatie van de back-up, verlaat deze het pand? En staat de back-up op een veilige plek? Wil je nog iets zelf doen in het back-up proces, of ontvang je liever korte rapportages?

In veel gevallen maken we gebruik van Synology hardware en Veeam backup software, maar uiteindelijk bepalen we samen een goede strategie.