Service zit in ons systeem

 

ICT-oplossingen

Bedrijven groeien en willen blijven groeien. Een meegroeiende ICT-omgeving is hierbij van essentieel belang. De technologische ontwikkelingen op ICT gebied gaan op dit moment erg snel en steeds meer bedrijven zijn meer dan ooit afhankelijk van hun ICT. Wij helpen u graag met een compleet pakket ICT-oplossingen. Deze oplossingen zijn nooit standaard maar altijd maatwerk.

Als nieuwe klant inventariseren wij altijd wat u al heeft en welke mogelijkheden er voor u zijn. Graag denken wij met u mee. Wij adviseren u welke aanpassingen er nodig zijn om aan uw wensen te voldoen. Ook onze bestaande klanten informeren wij graag over nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf en onze branche en welke voordelen dit voor u heeft.

Wij zijn van mening dat ICT gewoon moet werken maar wel voor U.

 

 

 

IP Telefonie (Voip)

Voice over IP, simpel weg bellen via internet, is een ontwikkeling die zich op dit moment bij steeds meer ondernemers voordoet. De grootste reden is de kostenbesparing die u heeft ten aanzien van het bellen via bijvoorbeeld ISDN. Tevens heeft KPN aangekondigd te zullen stoppen met de ondersteuning voor ISDN. Hierdoor zijn steeds meer ondernemers gaan vragen naar de mogelijkheden van Voip.

Doordat de vraag naar Voip steeds groter is geworden is Danego zich steeds meer gaan verdiepen in de mogelijkheden hiervan. Door de ontwikkelingen van de hardware leveranciers nauwlettend te volgen kunnen wij u Voip aanbieden die het beste bij uw wensen aansluit. 

Danego kan uw bedrijf voorzien van de benodigdheden dit gaat om diverse hardware zoals de telefooncentrale, de telefoontoestellen, alles tot aan de laatste kabel. Verder biedt de software die wij gebruiken u diverse mogelijkheden waardoor Voip voor u zo optimaal mogelijk gemaakt kan worden. Tevens is het niet noodzakelijk dat u een telefooncentrale aanschaft u kunt ook gebruik maken van onze hosted telefooncentrale. U huurt dan een telefooncentrale binnen Danego.

Graag voorzien wij u vrijblijvend van advies welke mogelijkheden Voip u kan bieden.

 

Cloud oplossingen

Danego Remote werkplekken

Niet altijd op dezelfde plaats aan het werk maar wel altijd toegang willen hebben tot uw werkomgeving en uw bestanden? Danego bied u en uw werknemers de mogelijkheid om met uw bedrijf volledig online te kunnen werken. Wij creëren voor uw bedrijf op één van onze servers in het data centrum in Amsterdam een op maat gemaakte werkplek. Hier kunnen uw medewerkers op inloggen en kunnen zij altijd en overal werken.  

Wij bieden u in het standaard pakket van de Danego Remote Werkplek de juiste Windows licenties en het Microsoft Office pakket. Indien u gebruik maakt van andere software zoals bijvoorbeeld een boekhoudpakket is het in overleg ook mogelijk om deze te installeren.

Samen met u bespreken wij de rechten structuur. Dit houdt in dat we kunnen aanpassen welke medewerker waar bij kan. Hierdoor is gevoelige informatie beveiligd zonder dat dit de werknemers belemmerd in zijn of haar werkzaamheden. 

Microsoft Office 365

Microsoft biedt momenteel een scala aan clouddiensten die mogelijk kunnen aansluiten bij uw wensen en/of uw manier van werken. Wij zijn Microsoft Silver Partner op het gebied van clouddiensten. Wij kunnen u dus adviseren welke module aansluit bij uw wensen en ondersteunen deze producten indien er technische vragen zijn. Momenteel de bekendste clouddienst is momenteel Office 365 die met zijn verschillende opties kan voorzien in een mailbox maar ook tot data opslag in de cloud.

Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van Office 365 en graag lichten wij de mogelijkheden verder toe. 

Hosting

U heeft uw bedrijf en wil hier (meer) bekendheid aan geven. De meeste efficiënte methode is via een website. Iedereen kan heel snel en makkelijk zien wie u bent en wat u doet. U heeft hiervoor een domeinnaam en webhosting nodig. Er zijn veel aanbieders die tegen zeer lage prijzen deze diensten aanbieden. Vaak gaat de service ook tot hier en niet verder. U dient zelf verstand te hebben van DNS records en ook de mail juist instellen komt voor een groot deel bij u zelf terecht. Ook voor het registreren van buitenlandse en algemene domeinnamen zoals .be of .com kunt u bij ons terecht. Vaak heeft het registeren van dit soort domeinnamen voorwaarden waarvan voldaan moet worden. Danego bezit de kennis om dit voor u te realiseren

Bij Danego bieden wij u ook deze diensten aan en stellen wij alles voor u in. Of er nu mailboxen aangemaakt of aan elkaar gekoppeld moeten worden. Of er moet een andere website doorgelinkt worden naar uw hoofdpagina Danego kan dit allemaal voor u regelen.

En mochten er vragen zijn dan zijn wij telefonisch bereikbaar om u verder te helpen waar dat nodig is.  

 

 

 

Support

Waar gehakt wordt vallen spaanders. Zo kunnen er binnen uw bedrijf problemen ontstaan binnen uw ICT-omgeving. Bij Danego zitten wij klaar om u te helpen. Of dit nu gaat om het instellen van de mail, het installeren van een nieuwe printer tot het aanmaken van een nieuwe gebruiker binnen de active directory. Dit doen wij allemaal en kunnen we vaak direct en op afstand doen. 

U heeft geen tijd om te bellen? Dan kunt u ook een mail sturen naar het support programma van Danego. Deze mail kan ten alle tijden worden gelezen door iedere medewerker binnen Danego. Hierdoor zal uw vraag zo spoedig mogelijk worden behandeld en wordt u gebeld en/of gemaild.  

Al jaren lang hanteert Danego de slogan “Service zit in ons systeem”

Hier vind u de tools om uw scherm met een van onze medewerkers te delen:

 

 

 

     Anydesk Quicksupport – Windows

                         

 

 

  Anydesk Quicksupport – Mac

 

Actuele storingen

Momenteel zijn er geen storingen.

 

Vacatures

Zit service ook in jouw systeem?

Om ons team uit te breiden zoeken we ICT duizendpoten, die niet bang zijn voor een uitdaging.

Functies voor ICT Medewerker en/of Systeembeheerder 
32-40 uur per week

Wij bieden:
Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng
Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
Mogelijkheden om innovatief bezig te zijn
Een leuke baan met veel persoonlijk contact met klanten

Wij vragen:
Minimaal 1 jaar werk en/of stage ervaring in de ICT sector
Goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding
In het bezit van eigen auto is een pré

Ben jij de persoon die we zoeken en wil je de uitdaging aan gaan?
Richt dan jouw sollicitatie voorzien van CV, aan:

Danego BV
Ter attentie van Mevr. K. van Heugten
Protonenlaan 28
5405 NE Uden
Of per mail personeel@danego.nl

Neem contact op

 

Danego BV

Protonenlaan 28
5405 NE  Uden

T 0413 – 782 782
E support@danego.nl
W www.danego.nl