Even voorstellen, kim van Heugten

Kim – Directeur

Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Danego, waardoor ik eigenlijk alle klanten wel eens persoonlijk heb gesproken en heb gezien. Vanuit een functie binnen een Kinderdagverblijf ben ik de ICT ingestapt en heb ik met de nodige Microsoft trainingen en de Danego training van Emiel, het systeembeheer in de vingers gekregen. Van jongs af aan was ik gefascineerd door de computer en ik heb er altijd interesse voor gehad. Toen ik dan ook een kans kreeg om bij Danego te komen werken heb ik besloten om de kans te wagen. Nu inmiddels zijn we alweer bijna 12 jaar verder; ben ik 2 zoons, een superleuk team, leuke klanten, een mooi nieuw pand en goede samenwerking met Emiel rijker.

Nog steeds ben ik betrokken bij onze klanten, ik wil graag weten wat er speelt en probeer bij iedere klant te kijken naar de meest geschikte oplossing. Ik vind het belangrijk om in duidelijke “Jip en Janneke” taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn voor een bedrijf zodat we samen tot een mooie oplossing kunnen komen, waarbij de klant vooral ook begrijpt wat er gaat gebeuren. Openheid naar de klanten toe is zeer belangrijk we zeggen altijd: “Nee is ook een antwoord”, we zijn eerlijk en direct ook als het niet lukt of kan, zullen we dat altijd zeggen.

Uitvoerend kom ik wat minder bij de klanten tegenwoordig omdat de bedrijfsvoering mijn hoofdtaak geworden is, daarnaast maak ik de offertes en plan de projecten. Maar indien nodig sta ik nog steeds klaar voor “mijn” klanten, want zo voel ik dat nog steeds!

In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn man Thijs van Heugten (inderdaad ook werkzaam bij Danego 😉 ) en onze zoons Chris van bijna 11 en Lucas van 8. We doen graag spelletjes samen, gamen samen en we kijken graag films. In de weekenden spreken we graag af met familie; op visite bij de Opa’s en Oma’s en spelen met de neefjes en nichtjes. We houden van BBQ-en in de zomer, en gourmetten in de winter. Ik houd van tuinieren en tevens ben ik een groot Disney fan en proberen we elk jaar wel een keer naar Disneyland Parijs te gaan. In 2018 hebben we onze droom verwezenlijkt en zijn we naar Disney World in Florida geweest. Deze reis was zo gaaf dat we zeker nog eens van plan zijn om terug te gaan.