Prijswijzigingen Microsoft 365 per 1 april

Zoals reeds in de mailing gezegd, gaat de 1e prijswijziging aan de hand van de dollarkoers plaats vinden op 1 april aanstaande. Deze keer worden alle licentie prijzen aangepast door Microsoft voor alle EURO landen. Vanzelfsprekend zullen lopende contracten gehonoreerd blijven worden, maar nieuwe licenties en licenties die verlengd moeten worden vanaf 1 april dus duurder. Verder gaat Microsoft 2x per jaar evalueren of de prijzen in de lokale valuta relatief gezien nog in verhouding staan tot de Amerikaanse Dollar.

We volgen niet de volledige verhoging vanuit Microsoft op onze prijzen, sommige artikelen worden door de koers zelfs iets goedkoper. Het 2x per jaar evalueren van de prijs nemen wij wel over vanuit Microsoft, hierdoor is het mogelijk dat de prijzen fluctueren gedurende het jaar.

Hieronder zetten wij de wijzigingen voor de meest voorkomende licenties netjes voor je op een rij, indien de licentie die je afneemt er momenteel niet bijstaat neem dan gerust even contact met ons op dan zoeken we deze even op in ons systeem. Voor de klanten die momenteel zaken in Azure hebben zitten veranderen de prijzen niet omdat in Azure de kosten al in dollars worden doorberekend.

Nieuwe tarieven April 2023

De prijswijzigingen worden in onderstaande tabel weergegeven voor de meest verkochte licenties momenteel, de kolommen geven de nieuwe prijzen weer voor 1 jaar (DNG-12) of per maand opzegbaar (DNG-Flex).

Wanneer gelden de nieuwe tarieven?

Elke nieuwe licentie die na 1 april 2023 wordt besteld valt in de nieuwe prijs. 

Elke licentie die wordt afgenomen met het kenmerk maandelijks opzegbaar (DNG-FLEX) worden per 1 april aangepast.

Elke licentie die met een jaar overeenkomst NA 1 april vernieuwd wordt, is de vernieuwing tegen het nieuwe tarief.

Voor het bericht van Microsoft:  Consistent global pricing for the Microsoft Cloud – Microsoft News Centre Europe