Zomercheck

De zomercheck van Danego

Vaak doet jouw ICT omgeving zijn werk wel. Maar wordt deze jaarlijks gecontroleerd?

Loopt de back-up nog volgens de gemaakte strategie? Zijn alle systemen up-to-date? Is het beveiligingsbeleid overal toegepast? Hoe loopt jouw huidige workflow? 

Naast de huidige situatie kijken we ook of het wellicht effectiever, sneller en veiliger kan? Is de omgeving nog van deze tijd en wat zijn de mogelijkheden? En het belangrijkste in deze tijd, kan het voordeliger?

Bij Danego doen wij deze check voor al onze bestaande klanten en dit willen wij ook voor jou doen. Aan deze check zijn geen kosten verbonden, wij vragen alleen de mogelijkheid en tijd om met je in gesprek te gaan. Je kunt ook naar aanleiding van onze check in gesprek gaan met jouw huidige ICT partij, mogelijk openen we nieuwe deuren!

Hebben wij je interesse? Vul dan snel een terugbelverzoek in.

Terugbel
verzoek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan je telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Onze diensten

  ICT-oplossingen

  Bedrijven groeien en willen blijven groeien. Een meegroeiende ICT-omgeving is hierbij van essentieel belang. Wij helpen u graag met een compleet pakket ICT-oplossingen.

  IP Telefonie (VOIP)

  Voice over IP is een ontwikkeling dat we steeds vaker terugzien bij bedrijven. De grootste reden? Kostenbesparing. Ontdek de mogelijkheden.

  Cloud oplossingen

  Niet altijd op dezelfde plaats aan het werk maar wel altijd toegang willen hebben tot uw werkomgeving en uw bestanden? Ontdek de Danego Remote werkplekken met Microsoft Office 365.

  Hosting

  Het belang van een goede hostingpartij is vrij groot. Zonder hosting kan een website niet runnen op een server. En er komt veel technische kennis bij kijken om bijvoorbeeld uw DNS records in te stellen. Wij helpen u graag verder.

  ICT Support

  “Service zit in ons systeem”. Iedere dag zitten wij klaar om u te helpen met ICT gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u ontzorgen van A tot Z.