Thijs van Heugten

Thijs van Heugten – Administratief medewerker

Ik ben sinds 2012 werkzaam bij Danego. Hiervoor heb ik gewerkt als hoofdagent binnen de politie Brabant -Zuid Oost. Na een aantal jaren in deze functie te hebben gewerkt hebben mijn vrouw Kim en ik gekozen voor een andere carrière welke meer aansloot bij onze situatie. Ik ben opgeleid tot administratief medewerker en heb hier ook werkervaring in gehad voordat ik bij de politie ben gaan werken.

Binnen Danego ben ik verantwoordelijk voor vrijwel alle administratieve werkzaamheden. Het debiteuren en crediteuren beheer, de facturatie en de loonadministratie. Deze taken zorgen ervoor dat ik vele diverse werkzaamheden heb welke ieder een andere manier van aanpakken vraagt. Dit zorgt ervoor dat ik al vele jaren en met veel plezier werk bij Danego.

Samen met Kim zijn wij de ouders van 2 zonen. Die zorgen ervoor dat papa bij blijft bij de laatste trends op het gebied van gamen en vloggen. En met de ondersteuning van hun huiswerk leer ook ik weer mijn breuken en de Nederlandse grammatica. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast gaan we graag met het gezin naar pretparken en bezoeken Kim en ik een aantal keren per jaar een festival.