We tellen alweer af naar het einde van het jaar, met de Kerstdagen bijna voor de deur willen we iedereen alvast hele mooie Kerstdagen toewensen en een gezond en succesvol 2024! 

Wij zitten ook in deze tijd niet stil en kijken alweer snel vooruit naar opnieuw een mooi technisch jaar vol nieuwe ontwikkelingen.

Getallen uit 2023

We kunnen met trots melden dat we dit jaar ons klantenbestand hebben mogen uitbreiden met 93 nieuwen klanten. 2 voormalige klanten hebben we weer van harte welkom mogen heten en met een 3e zijn we in gesprek.

Dat ook onze klanten zich blijven richten op de toekomst is wel gebleken uit het feit dat er dit jaar meer dan 15 migraties naar office 365 hebben plaatsgevonden waarvoor wij de overgang hebben mogen realiseren. Wij zijn verantwoordelijk geweest voor de ICT inrichting bij diverse uitbreidingen en verhuizingen van werkplaatsen en kantoren van onze klanten.

Dit jaar hebben wij ook weer stagiaires met succes mogen begeleiden tijdens hun stageperiode. 1 daarvan heeft bij ons ook zijn opleiding afgerond en gaat een vervolgopleiding doen. Niels (onze stagiaire uit 2022) werkt inmiddels op dit moment weer voor Danego en is een fijne aanvulling van het team.

Om bij stil te staan....

In de zomer van dit jaar hebben wij het 25 jarig jubileum van Danego BV mogen vieren. Dit leuke, kleinschalige feest met familie, vrienden en klanten van het eerste en laatste uur was voor ons een succes en een eer om te mogen geven. Na het nuttigen van de nodige lekkernijen, zeker die in vloeibare vorm, bleken sommige klanten de juiste moves te hebben op de dansvloer. Nogmaals danken wij iedereen die hierbij aanwezig was.

 

Helaas ontkom je er met zo’n klantenkring niet aan om ook noodgedwongen afscheid te moeten nemen van mensen. Eind 2022 hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van een klant waarvoor wij tot op het laatste moment en daarna nog voor de nabestaanden werk hebben kunnen verrichten. Gelukkig hebben we ook blijde berichten mogen versturen naar nieuw leven wat welkom werd geheten. Diverse klanten zijn na een periode van ongeveer 9 maanden ouders en ook grootouders geworden!

Wist U dat?

*Kim zich heeft aangemeld voor de Bedrijfsadviesraad van het Koning Willem I college om op die manier een connectie te kunnen maken tussen de opleidingen en de werkvloer.

*Dat we afscheid hebben genomen van de flipperkast en er inmiddels een mooie Dell strandstoel staat die Emiel gewonnen heeft met een Dell Quiz.

*Dat Romano misschien de verhuisdozen klaar mag gaan zetten in 2024, hij is druk op huizenjacht!

*Jeroen dit jaar een Microsoft certificering heeft behaald voor ons partnerschap.

*Thijs dit jaar meer dan 300 mailadressen heeft toegevoegd aan ons ticketsysteem zodat alle tickets nog beter gekoppeld worden aan de klantenkaarten.

 

In 2024

Voor 2024 staan er diverse projecten op de planning voor een aantal van onze klanten.

Een nieuwe ontwikkeling die wij willen gaan uitrollen is het gebruik van een passwordmanager. Op het moment van schrijven zijn wij druk bezig om te kijken naar partnerschappen voor dit soort software. Zodat je maar 1 wachtwoord hoeft te onthouden om al je andere programma’s, websites etc. te kunnen voorzien van de juiste beveiliging. Dus geen geboorte datum of welkom2024 meer, maar de juiste beveiliging middels een 2 factor authentication, maar dan met een simpele muisklik.

Daarnaast hebben we inmiddels een snelgroeiend platform voor wifi punten en netwerkswitches. Hiermee koppelen we een wifipunt op een locatie aan ons platform dit heeft een aantal voordelen:

  • de software die nodig is om het punt te beheren hoeft niet meer op een computer te worden geïnstalleerd
  • updaten van deze punten doen wij
  • vraagstukken over de snelheid van het wifi netwerk kunnen we nu ook bekijken en beantwoorden
  • het inrichten en aanmaken van VLAN’s (gescheiden netwerken) kunnen we ook op afstand doen

Omdat een up-to-date netwerk heel belangrijk is hebben wij dit platform ingericht, op deze manier voldoet uw netwerkapparatuur aan de veiligheidseisen en is het beter te monitoren. Omdat we voor het platform een server hebben ingericht vragen we voor deze dienst € 0,75 per maand, ongeacht hoeveel wifi punten en switches u in het netwerk heeft.

Vanaf ons kantoor bedanken wij iedereen voor het fijne (werk)jaar en het vertrouwen in ons. Wij hopen U ook weer in 2024 van dienst te mogen zijn

Rest ons nog om iedereen hele mooie feestdagen te wensen! En we spreken elkaar vast weer snel, tussen het kerstdiner en de oliebollen zijn we gewoon bereikbaar en zitten we voor alle ICT zaken klaar!