Prijswijzigingen 2023

Zoals reeds in ons mailbericht werd aangegeven ontkomen we er niet aan om op een aantal producten een prijswijziging door te voeren, we proberen dit zo minimaal mogelijk te houden. Indien U specifiek vragen heeft over uw producten kunt U ons altijd bellen en/of mailen, wij kijken graag wat dit voor U betekend.

Tevens gaan onze facturen er anders uitzien in 2023,  hieronder zetten wij alle wijzigingen per 1 januari 2023 netjes op een rij.

 

Nieuwe tarieven

Wijzigingen omtrent facturen

Wij gaan vanaf 2023 starten met een nieuw factureringspakket, hierdoor verwachten wij dat onze facturen er anders uit gaan zien dan dat u misschien bent gewend, het banknummer wijzigt verder niet.

De Microsoft 365 licenties worden niet meer gespecificeerd op naam; u ziet nu de soort licentie en de naam van het account. Vanuit Microsoft worden alleen nog maar het aantal licenties en de licentiesoort doorgegeven en dit gaan wij op dezelfde manier overnemen op onze facturen.

Indien u toch graag een specificatie ontvangt van de gebruikers binnen de Microsoft 365 omgeving kunt u deze op aanvraag van ons krijgen of u ontvangt een login om zelf deze licenties te bekijken.

Wij wensen u alvast hele mooie feestdagen!

Met de decembermaand voor de deur wensen wij U alvast hele mooie feestdagen en een goed begin van 2023!

 

Contact

Danego BV

Protonenlaan 28

5405 NE Uden

0413-782 782

support@danego.nl

www.danego.nl